Lydbøger

Her ligger der flere gratis lydbøger til download, som vi håber kan være til glæde for dig.

vejen-til-kristus

Vejen til Kristus

Vejen til Kristus er sådan en bog, man vender tilbage til. Den blev skrevet af en amerikansk kvinde for over hundrede år siden, men formår endnu i dag at påvirke mennesker i hele verden. Millioner af mennesker har fundet tro håb og glæde i denne bog, som hjælper læseren til at finde dybere værdier i tilværelsen. Selv i det 21. århundrede, hvor den materielle velstand i verden aldrig har været større, plages mange stadig af en længsel efter noget mere, noget dybere, noget evigt.

Klik her for at downloade 'Vejen til Kristus' som lydbog.

 

den-radikale-bonDen radikale bøn

Den radikale bøn er en bog, som opfordrer dig som læser til at deltage i Guds værk:

Er du parat til at bede en radikal bøn? En bøn, som vil revolutionere dit liv, så du forundres over resultatet? En bøn, som Gud vil besvare med et definitivt JA?I denne lille bog vil du finde en bøn, som gør det muligt for Gud at forandre verden - gennem dig!

Klik her for at downloade 'Den radikale bøn' som lydbog.

 

jesu-radikale-laereJesu radikale lære

Jesu radikale lære er en bog om Jesus!

Jesus fra Nazaret er en af de mest betydningsfulde personer i verdenshistorien. Hans undervisning var usædvanlig og påvirker selv i dag vores samfund. Men han gjorde også krav på at være Gud, og troen på hans død og opstandelse er grundlaget for verdens største religiøse bevægelse.

Klik her for at downloade 'Jesu radikale lære' som lydbog.Find vores kirker og afdelinger