Advent Care Europe mødtes i Norge

AdventCare meeting Norway June 181

Kilde: ted.adventist.org

Advent Care Europe, et netværk af adventistiske sundhedsinstitutioner, der blev oprettet i 2014, mødtes i Norge til dets tredje årlige møde den 14.-16. Juni 2018.

Syv institutioner på tværs af syv lande deltog i arrangementet ved adventistrehabiliteringscenteret "Skogli" i Lillehammer, Norge. Denne begivenhed gav også mulighed for at skabe og styrke forbindelserne mellem de europæiske institutioner på tværs af tre regioner i adventistkirken og til at forbinde med en sydafrikansk psykiatrisk klinik, samtidig med at de deler de bekymringer og udfordringer, der er fælles for vores organisationer.

Mere information om Advent Care-netværket og dets næste møde kan findes på: www.advent-care.eu. Det næste møde vil blive afholdt i foråret 2019 i Barcelona, ​​Spanien.

Rom 15,4
Alt, hvad der tidligere er skrevet, er jo skrevet, for at vi skal lære af det, så vi med udholdenhed og med den trøst, som Skrifterne giver os, kan fastholde håbet.