Tyrifjord videregående skole runder 60 år

60 aars jubileum fullarticle

Kilde: adventist.no Foto: Tor Tjeransen/ADAMS

Tyrifjord videregående skole markede 60 års-dagen. Tusindvis af unge fra nærmiljøet og resten af landet har fået videregående uddannelse af høj kvalitet i løbet af disse år.

Tyrifjord videregående skole spiller en vigtig rolle i lokalmiljøet. Det bekræfter ordfører Per Berger i Hole kommune.

– Adventistkirken som helhed er en af de store arbejdspladser i området, og Tyrifjord videregående skole er vigtig for at give unge et tilbud om god uddannelse. Som eneste tilbud af denne art i kommunen, har skolen været vigtig, siger Berger.

Ordføreren nævner, at skolen har haft et meget positivt samarbejde med Frivilligcentralen i kommunen. Han mener, at skolen også har været med til at øge kommunens renommé.

Sl 57,2
Vær mig nådig, Gud, vær mig nådig, for hos dig søger jeg tilflugt; i dine vingers skygge søger jeg tilflugt, til ulykken er drevet over.