Hope Channel åbner en tredje tv kanal i Afrika

14.08.12 - Af ANN staff (dm)

En ny satellit tv kanel der vil sende programmer på afrikanske sprog, vil efter planen blive lanceret til næste år som en del af Hope Channel, det globale tv netværk for Syvende Dags Adventistkirken.

afrika-hope

De tre formænd for de afrikanske divisioner er glade for at Hope Channel nu åbner en tredje satellit kanal i Afrika. Fra venstre: Gilbert Wari, formand for West-Central Africa Division, Paul Ratsara, formand for Southern Africa-Indian Ocean Division og Blasious Ruguri, formand for East-Central Africa Division.

Kanalen er et kombineret initiativ imellem Hope Channel og de tre Adventist divisioner i Afrika, i et forsøg på at bringe evangeliet til de millioner af seere der kun snakker deres eget indfødte sprog.

Den nye kanal vil tilbyde programmer i sprog som Afrikaans, Bemba, French, Swahili, Xhosa og Zulu. Det bliver Hope Channels tredje afrikanske kanal. Hope Channel sender i forvejen i Afrika på Hope Channel International på engelsk, og Hope Channel Novo Tempo på Portugisisk rettet mod Angola og Mozambique.

Alle tre divisioner vil bidrage med at lave programmer til kanalen, og hvert sprog vil få deres egne faste sendetider.

"Dette vil gøre det muligt for flere sproggrupper at have deres egne regelmæssige programmer på Hope Channel, og vil give dem et slagkraftig nyt evangelisk instrument til at bruge med deres venner og naboer," siger Brad Thorp, direktør for Hope Channel.

I Afrika er der mere end 6 millioner medlemmer af Syvende Dags Adventistkirken. Hope Channel har I øjeblikket 13 satellit stationer i hele verdenen.

Besøg Hope Channel på nettet: HopeTV.org.

 BIBELVERS

1 Thess 5,18
… sig tak under alle forhold; for dette er Guds vilje med jer i Kristus Jesus.
Find vores kirker og afdelinger