Egypten

Da Skabelsen kom til Herning

20.09.13 - af Sven Hagen Jensen / Foto Kim Hagen Jensen 

Onsdag aften den 18. september blev programmet 'Skabelsen' præsenteret for 450 betagede tilhørere i teatersalen i Herning Kongrescenter. Overbevisende argumenter og enestående optagelser bragte Guds skaberværk i fokus og fortalte beretningen om en vis og almægtig Skaber med omsorg for sine skabninger.

Herning var det tredje stop på vejen i Danmark med Henry Stobers storslåede filmproduktion med dansk tale. Først Odense, så Thisted og nu Herning. Teatersalen dannede en perfekt ramme med storskærm og optimale lydforhold for Walter Veiths foredrag om evolution og skabelse og den efterfølgende bibelske beretning om de seks skabelsesdage med sabbatten som et klimaks. Som en af tilhørerene udtrykte det bagefter: "Det var en fin kombination af videnskabelige argumenter og overdådige visuelle og musikalske indtryk, der talte både til hjerne og hjerte". Filmskaberen Henry Stober afsluttede programmet med sit personlige vidnesbyrd om, hvordan han blev overbevist om, at Gud er til og levende interesseret i det enkelte menneske.

Egypten

Herning menighed havde ligesom Odense og Thisted menigheder lagt et stort forarbejde i denne anledning til at fortælle naboer og venner og indbudte om skabelsestroen. Det var derfor spændte medarbejdere, der stod i deres t-shirts med 'Skabelsen' logoet på og tog imod gæsterne. Og de blev ikke skuffet. Man kunne fornemme glæden, da salen efterhånden fyldtes op. Og bagefter var der travlt ved standene, da folk stod i kø for at købe en dvd af præsentationen, modtage gratis bøger, materialer fra Korrespondanceskolen eller få et blad og en snak med repræsentanterne ved ORIGA bordet. Folk havde ikke travlt med at komme hjem. Snakken giv ivrigt i forhallen. Alle fik en påmindelse om de efterfølgende to foredrag af professor og dinosaur ekspert Arthur Chadwick, såvel som en indbydelse til Allan Jensens møder om Skabelse og sundhed.

Egypten

En god oplevelse for de fremmødte. Og opmuntrende aften for Herning menighed i mødet med mange herlige og videbegærlige mennesker. Guds navn til ære.

Husk at Skabelsen kommer til København til Københavns Kulturcenter mandag den 23. september kl. 19.00.

 BIBELVERS

Åb 3,5
Den, der sejrer, skal klædes i hvide klæder, og jeg vil aldrig slette hans navn af livets bog, men vedkende mig hans navn over for min fader og hans engle.
Find vores kirker og afdelinger