Brasilien
Unge adventister fra Rio de Janeiro deler et måltid med de unge katolikker der overnattede i kirken

Brasilianske Adventister tilbød husly til unge katolikker

17.10.13 – af Adventist World (dm)

Unge fra Syvende Dags Adventistkirken i Rio de Janeiro udviste kristen gæstfrihed i juli da de tilbød 170 unge katolikker et sted at bo under World Youth Day.

Medlemmer fra Adventist Central Church i Rio de Janeiro modtog gruppen i lufthavnen og sørgede for transport og overnatningen i deres kirke under de unge katolikkers pilgrimsrejse.

"Vi har forskellige doktriner vi tror på, men vi tjener den samme Gud som har givet os et eksempel i at vi skal elske vores naboer. Vi hjælper disse unge mennesker, ikke på grund af deres tro, men fordi de er i nød og vi vil hjælpe medlemmer af alle trosretninger," sagde Romulo Silver, et medlem af den lokale adventistkirke.

I løbet af den uge som World Youth Day varede, benyttede den lokale adventistkirke også muligheden for at bede for de unge katolikker og inviterede dem til at tage del i arrangementerne som den lokale adventistkirke havde.

"Flere af de unge katolikker ville gerne være med i vores tilbedelse hver aften og de sagde at de godt kunne lide hvad de hørte," sagde Silva, og tilføjede at han tror at venlighed og gavmildhed sender et stærkere budskab end forkyndelse.

1 Pet 5,7
… og kast al jeres bekymring på ham, for han har omsorg for jer.