Adventistpræst Antonio Monteiro
Emeryc Patrick Dalikouba blev kun 21 år.

Flere adventister er blevet dræbt under politiske uroligheder i den Central Afrikanske Republik

22.01.14 - Abraham Bakari/ANN staff (dm)

En Syvende Dags Adventist blev dræbt under et skyderi i den Cetral Afrikanske Republik i sidste måned, han er den seneste af flere adventister der er blevet dræbt på grund af sekterisk vold.

Emeryc Patrick Dalikouba, 21, søn af en adventist præst, blev skudt ned den 21. december udenfor hans fars hjem.

Jean Jacques Gueret, formand for adventistkirken i landet, fortæller at Dalikouba var "en livlig ung mand der var engageret i arbejdet med unge i adventistkirken."

Gueret fortæller videre at tre andre unge adventister blev dræbt i april.

Adventister har ikke deltaget i den civile kamp imellem kristen og muslimske grupper, siger Gueret.

Volden begyndte i marts måned efter at en muslimsk koalition indsatte deres leder Michel Djotodia som landets hersker. Dette førte til angreb fra kristne militære grupper. Mere end 1.000 personer er blevet dræbt bare i løbet af de sidste 6 uger, reporterer New York Times.

Djotodia trådte tilbage tidligere på måneden, og en overgangsregering valgte i mandags borgmesteren af hovedstaden Catherine Samba-Panza som en midlertidig præsident, den første kvindelige overhoved for landet.

Der er 10.600 adventister i landet, med en befolkning på ca. 4.6 millioner.

Rom 10,9
For hvis du med din mund bekender, at Jesus er Herre, og i dit hjerte tror, at Gud har oprejst ham fra de døde, skal du frelses.