al-waad

Al-Waads nye sendområde

Hope Channel udvider i Nordafrika og Mellemøsten

14.03.14 – af Adventist World (dm)

En ny satellitkontrakt for Syvende Dags Adventistkirkens tv-kanal Hope Channel Al-Waad i Beirut, Libanon, vil udvide sendeområdet betydeligt i Nordafrika og Mellemøsten.

Hope Channel Al-Waad underskrev fornyligt en kontrakt om at kunne sende via satellitten Eutelsat 7 West A, et skifte til en satellit som eksperter siger, vil introducere budskabet om håb til et bredere publikum af arabisk, tyrkisk og farsi talende i regionen.

"Denne nye kontrakt er en fantastisk mulighed for at forberede udbredelsen af vores arbejde, og et stort skridt for mission i byerne," siger direktøren for Hope Channel Brad Thorp. "Vi kan nu tilbyde Al-Waad til enhver by i denne region, hvilket åbner op til at millioner af hjem nu kan se vores programmer om et bedre liv."

"Vi har i mange år bedt for denne udvikling," siger lederen af Al-Waad Amir Ghali, og tilføjer at kanalens "fredlige, ikke-partisan programmer" er blevet velmodtaget i regionen siden kanalens lancering i 2010.
Al-Waad sender programmer der sætter fokus på helse, uddannelse og familie. Kanalens navn er afledt af det arabiske ord for løfte.

1 Mos 22,8
Abraham svarede: »Gud vil selv udse sig et offerlam, min dreng.« Og så gik de to sammen.