TED hovedkontor

TED får en million dollars efter 13. sabbats offer – en ny rekord.

Raafat Kamal, tedNEWS (dm)

Det er med stor glæde men også med et strejf af ærefrygt at Bertil Wiklander, formand for den Trans Europæiske Division i Syvende Dags Adventistkirken (TED), modtog de gode nyheder at det 13. sabbats offer vil give en million dollars til TED.

Gary Krause, leder af Adventist missionen ved Generalkonferencen for Syvende Dags Adventistkirken siger følgende: "I har sikkert allerede hørt de gode nyheder, at I vil modtage 1.005.865 USD til jeres 13 sabbats kollekt projekter. Vi er glade for at de 25 % fra det fjerde kvartal i 2013 for første gang i historien gav mere end en million dollars.

Mange steder i de 22 medlemslande i TED vil få glæde af pengene, de vil blive brugt til at støtte og etablere nye menigheder ved at sprede evangeliet igennem innovative evangeliske projekter, så som Bible 3D og Messy Church projekterne. Derudover vil nye evangeliske centre blive opført i Grækenland og Makedonien.

"Der er et eller andet ved når Guds folk arbejder sammen som et verdenssamfund det skaber en unik synergi," siger Bertil Wiklander. Han fortsætter "Guds folk har vist at have et stort hjerte af generøsitet i den store opgave at gøre Gud kendt i mange europæiske lande. Uden støtten fra denne kollekt, ville mange af disse projekter ikke blive til noget. På vegne af TED, vil jeg gerne udtrykke vores store taknemlighed til resten af verdenskirkens medlemmer for deres støtte."BIBELVERS

2 Mos 20,12
Ær din far og din mor, for at du må få et langt liv på den jord, Herren din Gud vil give dig.
Find vores kirker og afdelinger