lifestyle

Newbolds Business studielinje præsenteret direkte på LifeStyleTV den 28. maj

25.05.14 – af LifeStyleTV den 28. maj

Hvis du er en ung person der gerne vil blive en del af forretningsverdenen, eller drømmer om at blive en præst, så bør du følge med i dette program med personer fra Newbold College. Marinko Markek (Leder af School of Business), Dr Jogn Baildam (rektor) og eleverne Markus Reistand Pettersen og Kevin Ursett som læser på business linjen, vil blive interviewet.

Interviewet vil give dig et fint indblik i hvad business linjen har at byde på. Du vil også finde ud af hvordan du kan gennemføre et fire års program på tre år, få nogle argumentationer for hvorfor du skal komme og besøge og studere på Newbold College, og høre om andre uddannelsesmuligheder.

Det 28 minutter lange interview vil blive sendt via satellit på LifeStyleTV klokken 20.00, på onsdag den 28. maj. Du kan også se det på streamed på www.lifestyletv.se, og når som helt derefter på on-demand.BIBELVERS

2 Kor 8,9
– og I kender vor Herre Jesu Kristi nåde, at han for jeres skyld blev fattig, skønt han var rig, for at I kunne blive rige ved hans fattigdom.
Find vores kirker og afdelinger