AHS

Hjælpeaktionshowet blev aflyst – Hjælpeaktionsdagen gennemført

24.11.14 - Tekst og billede: Sven Hagen Jensen

Alt var gjort klart. Folk havde meldt sig til indsamlingen. Bladene var der. Indsamlingsbøsserne fundet frem. Esther havde i god tid gjort forberedelser til en dejlig suppe med hjemmebagte boller og hvidløgssmør, som vi skulle nyde efter to timer søndag formiddag ved dørene.

Og så torsdag aften løb der en meddelelse ind fra Adventistkirkens øverste ledelse, at Hjælpeaktionsdagen var aflyst endnu engang. – Men nej, tænkte man i Herning menighed. Flygtningebørnene i Afrika og andre nødlidende skal ikke mangle hjælp, fordi der er manglende tilslutning til et show. Vi går ud som planlagt.

Syv indsamlerne fra Herning menighed og to fra Viborg havde en dejlig dag. Let overskyet, men ingen regn. Flinke mennesker som altid, når man kommer med et smil og nævner 'flygtningebørn i Afrika'. Ved hjemkomsten blev de halvtunge bøtter placeret på bordet og man tog opstilling til det traditionelle foto (se billedet). Da flere ønskede at fortsætte i deres indsamlingsdistrikter senere, blev bøtterne ikke åbnet ved denne anledning. Og så nød man i fulde drag den varme suppe med tilbehør. – Snakken gik ved bordet: En var ved at blive ædt af en hund - andre fik tak, fordi de kom - en gav en invitation til en ung mand til at komme i vores kirke - nogle fik sedler i bøtten – mange fik småmønter – alle fik en god oplevelse og var med til at give giverne en god oplevelse. - Der blev sluttet af med bøn for de indsamlede midler, at de må blive brugt til velsignelse, hvor de kommer frem. Intet show søndag den 23. november, nej. Men en god dag i Hjælpeaktion.BIBELVERS

Es 40,29
Han giver den udmattede kraft, den kraftesløse giver han ny styrke.
Find vores kirker og afdelinger