Paul BirchEt af årets højderpunkter i kirken i år var da et stort børnekor overraskede alle med at synge under gudstjenesten på årsmødet.

Årsrapporterne fra kirkens afdelinger for 2014 kan nu læses online

17.12.14 – af Dennis Møller

2014 er ved at gå på hæld, og dermed er det også tid til at se tilbage på hvad der skete i året der gik. Årets store begivenhed i kirken var som altid kirkens årsmøde i Kristi Himmelfartsferien på Himmerlandsgården.

Af andre højdepunkter kan nævnes, det utrættelige frivillige arbejde der hver uge foregår rundet omkring i landets menigheder, samt de mange lejre som kirken og kirkens afdelinger holdt i løbet at i år.

Unionsbestyrelse var samlet søndag den 30. november hvor de blandt andet modtog årsrapporter fra kirkens afdelinger, hvor disse højdepunkter blive nævnt og reflekteret over. Disse årsrapporter ligger nu tilgængelig på vores hjemmeside og kan læses her, for dem der har interesse i det.

Joh 14,12
Sandelig, sandelig siger jeg jer: Den, der tror på mig, han skal også gøre de gerninger, jeg gør, ja, gøre større gerninger end dem, for jeg går til Faderen