AHSFem glade elever fra Svanevej Privatskole. Foto: Svanevej Privatskole

Tro, terror og tolerance på Svanevej

20.02.15 – af Dennis Møller

Sidste weekend udspillede der sig et stort drama på Svanevej da lørdagens terror mistænkte, blev skudt og dræbt af politiet. Dette skete meget tæt på Svanvej Privatskole, en skole som er grundlagt af Adventistkirken.

Et par dage efter dette holdt projektet "Din tro - min tro", som igennem 11 år har bragt elever i kontakt med udøvere af kristendom, jødedom og islam, et religionsmøde på netop Svanevej. Her blev der mulighed for eleverne til at stille spørgsmål om de forskellige religioner der findes i det danske samfund, men selvfølgelig blev weekendens terror angreb også diskuteret, og der blev prøvet at give svar på spørgsmål omkring dette.

Kristeligt Dagblad var til stede og har lavet denne reportage for mødet. Der skal lige nævnes at du skal have et digitalt abonnement hos Kristeligt Dagblad for at kunne læse hele artiklen, uden abonnement er det kun de første afsnit der er læsbare.

1 Pet 2,17
Ær alle, elsk brødrene, frygt Gud og ær kongen!