AHSMenigheden i Andorra uden for deres nyindviede kirke.

Andorras første Syvende Dags Adventistkirke er blevet indviet 

02.06.15 - af P. Torres, CD EUD NEWS/ ANN Staff (dm)

Den første officielle Syvende Dags Adventistkirke i Andorra blev indviet den 9. maj 2015.

I mere end 40 år er der blevet gjort flere forsøg på at etablere en Syvende Dags Adventistkirke i Andorra, et lille land der ligger i Pyrenæerne, imellem Spanien og Frankrig. Det at det nu er lykkedes er på grund af de mange bønner og det hårde arbejde som nogle få familier, der bor i Andorra og Spanien har lavet. Resultatet er at Associació Cristiana Adventista d’Andorra (A.C.A.D.A) nu er blevet oprettet.

Forfatningen i Andorra garanterer religionsfrihed, men det er specifikt nævnt at den traditionelle kirke i Andorra skal være sikret således at den vil bevare sin overlegenhed. Denne lov har været hovedårsag til at nationens første Adventistkirke er blevet registreret som en "sammenslutning".

Efter at anerkendelsen af A.C.A.D.A blev givet, kunne medlemmerne finde en bygning der kunne bruges til kirke.

Pr. Jesús Calvo, formand for kirken i Spanien, forrettede indvielsen. Andorra er del af den spanske union i den Inter-Europæiske Division. Kirkens præst i Andorra Daniel Posse har også ansvaret for kirkerne Lleida og Aitona i Spanien.

Der er omkring 25 personer der kommer i kirke hver uge i Andorra.



BIBELVERS

Joh 17,24
Fader, jeg vil, at hvor jeg er, skal også de, som du har givet mig, være hos mig, for at de skal se min herlighed, som du har givet mig, for du har elsket mig, før verden blev grundlagt.
Find vores kirker og afdelinger