lego

Den fortabte søn filmatiseret i LEGO

23.06.15 – af Dennis Møller

Hvordan kan man gøre en lignelse som den fortabte søn, spændende og relevant for dagens unge? Teen-gruppen i Silkeborg har et bud på det. Ved hjælp af LEGO klodser og et kamera har de moderniseret historien og filmatiseret den. Det er en film der med en god portion humor fortæller historien som den kunne have foregået i dag.

Mikael Lundqvist fortæller om projektet:
Teen-gruppen i Silkeborg Adventistkirke har i periode arbejdet med lignelsen om den fortabte søn. Det har resulteret i en animeret Lego film, som er sammensat af mere end 1000 billeder. Projektet er gennemført med enkelt udstyr, og har på flere punkter været meget lærerigt.

Filmen kan ses herunder:

Rom 12,1-2
Så formaner jeg jer, brødre, ved Guds barmhjertighed, til at bringe jeres legemer som et levende og helligt offer, der er Gud til behag – det skal være jeres åndelige gudstjeneste.