Danskere mødes i San Antonio, Texas

10.07.15 af Thomas Müller

Torsdag fremlagde TED, den trans-europæiske division, sin rapport ved aftenmøde. Det var en bevægende rapport under overskriften "Be one light" - en rapport som skilte sig ud ved at fortælle 5 vidnesbyrd, der samlede endte med en opfordring til hver især at være lys for dem omkring os. Hele den trans-europæiske delegation hvade fået udleveret små lommelygter og ved den afsluttende sang i rapporten lyste dise klart og resten af forsamlingen fandt deres mobiltelefoner frem og lyste op. Bevægende, opmuntrende og samlende.

Videorapporten fra TED ligger på Youtube her.

Efterfulgt en lang torsdag, mødtes de danskere, der var til stede i San Antonio. Der var sørget for marcipanbrød og Anton Berg chocolate, hvilket fik det store smil frem hos mange af udenlandsdanskerne. Vi glæder os over muligheden for at knytte nye venskaber og mindes gamle bekendtskaber. Tak til alle, der var tilstede.

GCSA15 danskergruppeBIBELVERS

ApG 24,25
Men da Paulus begyndte at tale om retfærdighed og afholdenhed og den kommende dom, blev Felix bange og afbrød: »Nu er det nok, du kan gå! Når jeg får tid, vil jeg sende bud efter dig.«
Find vores kirker og afdelinger