2015-videorapporter fra TEDs medlemslande

17.12.15 – af TED News/Dennis Møller

Under den Trans Europæiske Divisions (TED) årligt forretningsmøde, som blev afholdt i Montenegro fra den 12. – 18. november, afgav hver union en rapport om hvad der ser sket i løbet året der er gået. 12 af disse rapporter blev afgivet i videoform, og disse videoer er nu lagt ud på nettet.

Videoerne er alle på ca. 7 minutter og er meget inspirerende at se, og giver et indblik i hvad der rør sig rundt om i TED. For eksempel, så er der en videorapport om hvordan medlemmerne i den Adriatiske union begyndte at hjælpe flygtningene når de lige pludselig nærmest stod på deres dørtrin. En anden video fra Finland, viser hvordan en kirke som var tæt på at lukke, fik vendt situationen og i dag har en levende kirke.

Se alle videoerne her, og se den danske videorapport herunder.

2 Sam 22,3
min Gud, mit bjerg, hvor jeg søger tilflugt, mit skjold, min frelses horn, min fæstning, min tilflugt og min frelser, som redder mig fra vold.