AHS

Parweekend

10.03.16 – af Anne-May Müller

Selvom det var en af årets koldeste weekender, og selvom vi havde problemer med både fyret, elvarmen og varmtvandstemperaturen, så var der masser af hjertevarme og lune glimt i øjnene, da vi havde samlet 27 par til parweekend på Himmerlandsgården i januar 2016.

AHS

Underviser var præst og parterapeut Gabor Mihalec fra Ungarn, der på meget professionel, relevant og ikke mindst humoristisk måde fik os til tænke over og snakke sammen om vigtige emner i forholdet. Flere af deltagerne kommenterede og var glade for hans åbne måde at tale om selv svære emner som f.eks. utroskab på.

Når vi er på parweekend, så er der både plads til de alvorlige emner, som kan være svære at få snakket om i parforholdet, men også de ting, som binder os sammen, som får smilet frem hos os, og som er med til at knytte os tættere sammen som par. Lørdag aften havde flittige og dygtige hænder forvandlet spisestuen til en intim og hyggelig restaurant, hvor parrene fik plads og mulighed for at hygge sig, snakke og bare nyde at have uforstyrret tid sammen.

AHS

Jeg bad deltagerne om at skrive et par kommentarer ned til adventist.dk's læsere, og jeg vil dele nogle af dem med jer her:

”Hvorfor er det kun bilen og evt. forsikringerne der kommer til eftersyn, men meget sjældent eller aldrig vores ægteskab? Kom med næste gang, der er parweekend!”

”Gabor var en meget inspirerende taler, der forstod at tage emner op på en sober og sjov måde.”

”Stævnet gav os god indsigt i vores forhold, også selvom vi ikke er gift. Vi lærte mange ting, som vi slet ikke havde tænkt over før.”

”Taleren var dygtig og brugte mange gode eksempler og parøvelser.”

”Parweekend er en utrolig opbyggende og opmuntrende weekend – en weekend, der virkelig er værd at prioritere med ens partner!”

”Himmerlandsgården var ikke til at kende, fordi der var så hyggeligt og pyntet op alle steder. En god weekend – vi vil gerne anbefale alle at komme med!”

Og hvis I allerede nu vil sikre jer, at I har næste parweekend i kalenderen, så er det 19.-21. januar 2018.BIBELVERS

Rom 12,1
Så formaner jeg jer, brødre, ved Guds barmhjertighed, til at bringe jeres legemer som et levende og helligt offer, der er Gud til behag – det skal være jeres åndelige gudstjeneste.
Find vores kirker og afdelinger