AHS
Foto: Per Arild Struksnes.

Gud vær med os til vi ses igen

16.05.16 - af Anne-May Müller

På generalforsamlingens sidste dag havde vi lidt hængepartier fra før sabbatten. Der var nogle vedtægtsændringer, der skulle stemmes om, og så var der forslag fra forslagsudvalget, som var sendt tilbage til udvalget for videre bearbejdning, som nu kom på bordet igen. Der blev også fremlagt rapport fra Dansk Bogforlag og medieafdelingen.

Lidt spørgsmål og debat om teknikaliteter og fremgangsmåde ved valget af Unionsbestyrelsen brugte vi også tid på, men det hele blev afsluttet, og beslutningen fra om fredagen blev stadfæstet.

Bestyrelsesudvalget så sig ikke i stand til at få valgt afdelingsledere, så det blev givet videre til Unionsbestyrelsen, som har sit første møde den 29. maj.

Vi kunne derefter lukke generalforsamlingen, og Thomas Müller mindede os om, at menigheden er i Guds hænder. Og så er der jo kun én rigtig måde at afslutte sådan en dag og generalforsamling på: ved at synge ”Gud vær med os til vi ses igen!”

Se billeder fra generalforsamlingen her.

Gik du glip af nogle åndelige møder, så kommer de til at ligge på hopechannel.dk.

Rom 10,4
For Kristus er enden på loven til retfærdighed for enhver, som tror.