Foto: Kasper Struksnes.

HappyHand i Vejle er åbnet med en bragende succes

19.05.16 - af Peter Larsen

Det var dårligt til at sparke sig igennem butikken, da Danmarks tredje HappyHand butik åbnede i Vejle i går kl. 13.

Folk stod nærmest i kø for at se, hvad der gemte sig i Vejles nyeste secondhand butik.

I dagens anledning var der naturligvis kaffe og the på kanden sammen med lækre kager og festlig musik udenfor butikken. Emil, Tobias og Lukas fra Vejlefjordskolen sørgede for at skabe den rigtige musikalske stemning til åbningen, som dagen igennem træk folk i alle aldre.

Faktisk gik butikkens frivillige personale fra de omkringliggende menigheder i pendulfart mellem butik og baglokale for at følge med efterspørgslen på varer. Hele tiden skulle der hentes nye varer ind, så der ikke så for tomt ud på stativerne med tøj og hylderne med de mange fine nipsting.

Foto: Kasper Struksnes.

Som de to daglige ledere Lise Westing og Lise Nielsen siger: ”Hvis Guds velsignelser kan regnes i antallet af besøgende, må man sige, at det i den grad har regnet ned med velsignelse i dag”.

Til åbningen var også HappyHands formand Henrik Jørgensen, som meget overvældet over butikkens modtagelse i Vejle.

Foto: Kasper Struksnes.

Tre butikker på tre år. Det må jo blive seks butikker om endnu tre år. Med denne modtagelse i Vejle, har vi i alt fald modet til dig, slutter Henrik Jørgensen.

Se flere billeder fra åbningen på Happy Hands Vejles Facebook side.

1 Joh 3,1
Se, hvor stor kærlighed Faderen har vist os, at vi kaldes Guds børn, og vi er det! Derfor kender verden ikke os, fordi den ikke kender ham.