montenegro full

TED efterårsmøde en "familiebegivenhed"
28.11.16 – Kilde: tedNews

Trans-European Division holdt sit årlige efterårsmøde i det skønne Montenegro. Her var ledelsen for en del af Europa samlet til bestyrelsesmøder og åndelig berigelse. Den gode familiære ånd blev på bedste måde omtalt af Thomas Müller, Leder for den Danske Union. I sit festklædte antræk meddelte han, “Jeg er lykkelig i dag. Glad for at tilhøre en familie der er der når du behøver den mest.” Dette var mere end en refleksion over den positive retning Adventistkirken i Danmark bevæger sig i. Det var også en bekræftelse af den støtte Thomas oplevede i et sygdomsforløb over sommeren.  Læs mere på engelsk her.

.

Åb 3,5
Den, der sejrer, skal klædes i hvide klæder, og jeg vil aldrig slette hans navn af livets bog, men vedkende mig hans navn over for min fader og hans engle.