30 år med Business School på Newboldd College

newb30big

Tekst & Foto: tedNews

Studenter, lærere og gæster var samlet til en speciel ceremoni Fredag den 25 November for at fejre at det nu er 30 år siden de første studenter på Newbold School of Business tog afgangseksamen. Den hyggelige begivenhed blev da også fejret i helt nyrenoverede lokaler. En af de nuværende lærere, John Crissey, var en af de første der graduerede den gang for 30 år siden, og sidenhen har næsten 300 elever gradueret indenfor Business og over 2800 elever har taget i det mindste et modul indenfor Business. At studere Business ved Newbold College i England er en mulighed mange benytter sig af, selv om mange i kirken som regel knytter Newbold sammen med studier i Teologi og Religion.

1 Joh 4,7
Mine kære, lad os elske hinanden, for kærligheden er af Gud, og enhver, som elsker, er født af Gud og kender Gud.