Kø ved dåbsbassinet

csm Adventist Rwanda baptisms Feb28 5fd551a097

Kilde: EUD news
Medlemstallet for Adventistkirken har nu passeret de 20 mill. medlemmer. Som i mange andre kirker, er det mest vækst på de sydlige breddegrader. Lederen for kirkens statistikkontor udtaler at "det er det totale engagement af kirkens medlemmer der fører til denne vækst". I Rwanda er over 110.000 mennesker lagt til menigheden. Et tal man kun kan drømme om andre steder i verden. Kirkens verdensleder, Ted Wilson, siger at "det er kirkens lokale medlemmer der er vigtig for at nå mennesker, og det er dette vi nu ser i forbindelse med Total Membership Involvement programmet".

1 Tim 4,10
Derfor slider og strider vi, fordi vi har sat vort håb til den levende Gud, som er alle menneskers frelser, først og fremmest de troendes.