ADRA Europe - det er større end du tror !

ADRA Europe7

Kilde: ted.adventist.org

Med 29 aktive kontorer i de 32 lande, der udgør Europa, støtter mere end 225 medarbejdere og 11.000 frivillige udviklingsprojekter i Europa og rundt om i verden.

Repræsentanter fra 19 af landekontorerne mødtes i Bruxelles i tre dage i oktober, med intense møder, networking, deling af planer og udvikling af en koordineret vej frem for ADRA Europe.

Indtil for to år siden var ADRA i Europa en løs koalition af kontorer, der blev holdt sammen af ​​to ledere på kontorer i intereuropæiske og transeuropæiske divisioner. Forhandlinger mellem ADRA og de to divisioner konkluderede imidlertid, at en mere koordineret tilgang over hele Europa kunne have betydelige fordele i form af finansiering, projektkoordinering og evnen til at tegne ekspertise fra forskellige landkontorer for at hjælpe hele holdet .

ADRA Europe har nu et kontor i Bruxelles, der er hjemsted for EU, og giver stor mulighed for at arbejde tættere på europæiske projekter.

ADRA hjælper internationalt med humanitære opgaver, levebrød- og indkomstfrembringende projekter og initiativer til økonomisk udvikling, sundheds- og vandprojekter, uddannelsesprojekter og har fokus på økologi. Ved hjælp af partnerskabsfinansiering nås og ændres liv i lande som feks. Sudan, Mali, Rwanda, Nepal og Vietman.
I Europa tilbydes også indenlandsk bistand med fokus på humanitære behov, sociale spørgsmål, støtte til flygtninge og sundhed.

"Jeg er så begejstret for at være her," udtalte Jonathan Duffy fra ADRA International. "Vi delte information og havde virkelig gode debatter. Vi kan have flere spørgsmål end svar, men dette er et forum, hvor vi kan få svarene. "

Den konstante dialog i de tre dages møder demonstrerede tydeligt, at her er et hold, hvis hjerter og sjæle er forpligtet til at gøre en forskel.

Matt 7,21
Ikke enhver, som siger: Herre, Herre! til mig, skal komme ind i Himmeriget, men kun den, der gør min himmelske faders vilje.