Første spadestik til nyt studio for LifeStyleTV

Groundbreaking 2 fullarticle

Foto: Kasper Nybo. Kilde : Adventist.no

Repræsentanter for Syvendedags Adventistkirken i Skandinavien tog søndag den 5. november de første symbolske spadestik til et helt nyt TV-studio ved LifeStyleTV i Sverige.

Det nye studio bliver på 950 kvm og skal efter planen indvies i august 2018.

Under ceremonien i forbindelse med den symbolske byggestart, mindede Claus Nybo om, at LifeStyleTV altid har været et trosprojekt helt afhængigt af Gud. «Når Gud kalder os, har vi ikke altid det vi behøver, men Gud vil sørge for det» sagde Nybo.

Repræsentanter for Den transeuropæiske division, de tre skandinaviske unioner, og lægfolk som har bidraget til at virkeliggøre visionen bag LifeStyleTV, var til stede under ceremonien, da de første spadestik blev taget.

LifeStyleTV sender adventistprogrammer 24 timer i døgnet, syv dage i ugen på THOR 6-sattellitten.

Rom 16,25
Ham, som formår at styrke jer med mit evangelium og Jesu Kristi budskab, med åbenbaringen af den hemmelighed, der har været hyllet i tavshed i evige tider